Ons verhaal

De transmissie specialist heeft al ruim 20 jaar ervaring met álle voorkomende hand geschakelde transmissies. Na 20 jaar ervaring vonden wij het nodig om voor ons zelf te beginnen. Het is een jong en dynamisch bedrijf maar met 20 jaar ervaring. Ons bedrijf staat voor service en kwalitiet. U wordt altijd door een deskundige te woord gestaan die u meteen kan vertellen wat de kosten zijn om de transmissie te reviseren.

First Transmissie - Over Ons 1

Door de zéér ruime ervaring van de transmissie specialist is de transmissie van uw voertuig in goede handen. Zelfs een klein versnellingsbak reparatie eist gedegen kennis, jaren evaring en een goed inzicht in het kiezen van de juiste gereedschappen en onderdelen.

Wij kunnen de uitgebouwde transmissie bij u ophalen en na revisie weer bezorgen. (Enkel binnen bepaalde afstanden of in overleg) U kunt de volledige auto bij ons brengen. (autoverhuurbedrijf is op loopafstand waar u voordelig vervangend vervoer kunt regelen). De transmissie kan binnen zéér korte tijd gereviseerd worden. Misschien ben je op zoek naar een gebruikte versnellingsbak of versnellingsbak onderdelen, ook dan kan je bij First Transmissie Revisie terecht.

Snel & Zorgvuldig

Wij zorgen ervoor dat je zo snel mogelijk weer op weg kunt.

01

Onze missie

Betrouwbaar

Of het gaat om reparatie of revisie. Wij gaan betrouwbaar om met uw probleem.

02

Kwaliteit

Bij alle werkzaamheden zorgen wij ervoor dat de kwaliteit voor gaat.

03
First Transmissie - Over Ons 2

Bij ons is altijd een oplossing te vinden voor u versnellingsbak probleem. De dienstverlening van First Transmissie staat in teken van snelheid en vakkundigheid. Al onze auto transmissies worden op een milieuvriendelijke wijze gedemonteerd.

Van te voren wordt er een vaste prijs met u afgesproken zodat u achteraf niet voor onaangename verrassingen komt te staan. U kunt ons 5 dagen per week bereiken van 09:00 tot 18:00 uur. Ook op zaterdag zijn wij geopend van 09:00 tot 13:00 uur. Zonodig kunnen andere reparaties aan uw auto ook meteen uitgevoerd worden. En bovenal: u bent voordelig uit!

Back To Top
Whatsapp icon

Heeft u vragen over onze diensten?