Elektrische Versnellingsbak

Elektrische Versnellingsbak

Bent u opzoek naar de mogelijkheden om uw versnellingsbak te repareren?
Bij First Transmissie krijgt u het beste advies en een scherpe offerte op maat. Wij kunnen u dan ook uitstekend van dienst zijn en zetten graag onze expertise in zodat u snel weer veilig de weg op kunt.
Bij First Transmissie kunt u rekenen op een uitgebreide service. Wij staan u persoonlijk te woord en staan klaar om u deskundig te adviseren. Transmissie van een auto is een zeer complex techniek. Reparatie van transmissie vergt daarom ook veel kennis en ervaring. Onze monteurs hebben alle benodigde ervaring en kennis in huis om u goed te helpen.
First Transmissie heeft al meer dan 20 jaar ervaring in het repareren van transmissies van uiteenlopende automerken.
Neem vrijblijvend contact met ons op voor deskundig advies.

Wat kunt u verwachten?

Elektrische Versnellingsbak
01

Diagnose

Onze vakkundige experts stellen een diagnose op om precies het probleem en de defecte onderdelen te achterhalen. Hier kijken we samen met u of een reparatie, revisie of vervanging van uw versnellingsbak nodig is.

Elektrische Versnellingsbak
02

Reparatie / Revisie

Bij reparatie halen wij de versnellingsbak (deels) uit elkaar en vervangen we de defecte onderdelen. Hierbij worden alle onderdelen gecontroleerd en indien nodig vervangen. Uiteindelijk wordt het weer in elkaar gezet en kunt u genieten van een zo goed als nieuw versnellingsbak.

Elektrische Versnellingsbak
03

Eind diagnose

Voordat u de versnellingsbak weer op kunt halen zullen onze experts een eind diagnose opstellen. Hierbij wordt er weer gekeken of alles naar behoren werkt en dat u zorgeloos op weg kunt. Wanneer de versnellingsbak weer perfect functioneert zullen we contact met u opnemen.

Reviews

Onze tevrede klanten

Garage had geen bakcode doorgegeven en ze hebben een bak gestuurd die wel paste maar de cruise werkte niet. Uiteindelijk hebben ze weer een andere bak gemonteerd waarbij alles weer naar behoren werkte. De medewerkers proberen mee te denken en te helpen waar nodig om de problemen op te lossen. Professionele service.

A. Dogan

Ze hebben zich goed ingelezen in mijn toch wel unieke auto. Het bedrag was uiteindelijk minder dan geoffreerd. Mijn indruk: eerlijke en nette mensen. Nette werkplaats ook. Het strookt echter niet met hoe ik helaas de auto terug kreeg: stuur onder het vet en de deur ook, tevens was er gerookt in de auto. Heel vreemd daar de rest dus zo netjes en goed was? Waarschijnlijk iemand die in de auto heeft gereden oid. Ik zou mijn andere auto's er toch weer brengen met de vraag hier op te letten.

R. Burggraaff
Back To Top
Whatsapp icon

Heeft u vragen over onze diensten?