Semi-automaat Versnellingsbak

Semi-automaat Versnellingsbak

Een semi-automatische of elektrohydraulische handgeschakelde transmissie is een transmissie waarbij de transmissie wordt bestuurd door elektronische sensoren die door de bestuurder worden aangestuurd.
Het grootste verschil tussen een handgeschakelde versnellingsbak en een semi-automatische transmissie is dat een semi-automaat geen koppelingspedaal heeft.

Een revisie kan nodig zijn bij het oplossen van transmissieproblemen. Bij een revisie worden alle onderdelen geïnspecteerd en zo nodig vervangen. Bij reparatie onderzoeken wij naar het defecte onderdeel en wordt deze vakkundig vervangen.

Of vervanging, revisie of reparatie de beste optie is voor uw semi-automatische transmissie, hangt af van het probleem, de staat en de leeftijd van de transmissie. Soms is het verstandiger om de gehele transmissie te vervangen.
Neem vrijblijvend contact met ons op voor deskundig advies.

Wat kunt u verwachten?

Semi-automaat Versnellingsbak
01

Diagnose

Onze vakkundige experts stellen een diagnose op om precies het probleem en de defecte onderdelen te achterhalen. Hier kijken we samen met u of een reparatie, revisie of vervanging van uw versnellingsbak nodig is.

Semi-automaat Versnellingsbak
02

Reparatie / Revisie

Bij reparatie halen wij de versnellingsbak (deels) uit elkaar en vervangen we de defecte onderdelen. Hierbij worden alle onderdelen gecontroleerd en indien nodig vervangen. Uiteindelijk wordt het weer in elkaar gezet en kunt u genieten van een zo goed als nieuw versnellingsbak.

Semi-automaat Versnellingsbak
03

Eind diagnose

Voordat u de versnellingsbak weer op kunt halen zullen onze experts een eind diagnose opstellen. Hierbij wordt er weer gekeken of alles naar behoren werkt en dat u zorgeloos op weg kunt. Wanneer de versnellingsbak weer perfect functioneert zullen we contact met u opnemen.

Reviews

Onze tevrede klanten

It's a very good company with friendly people's. Very happy with my refurbished gearbox.

R. Hermans

Vriendelijke werknemers staan gelijk voor je klaar. Eerlijke prijzen en goede kwaliteit helemaal blij mee. Ik kan dit bedrijf zeker aanraden! Bedankt voor jullie nette service.

N. van der Heijden

Garage had geen bakcode doorgegeven en ze hebben een bak gestuurd die wel paste maar de cruise werkte niet. Uiteindelijk hebben ze weer een andere bak gemonteerd waarbij alles weer naar behoren werkte. De medewerkers proberen mee te denken en te helpen waar nodig om de problemen op te lossen. Professionele service.

A. Dogan

Dealer vroeg 4000. Hier waren we met 1300 klaar. Top bedrijf en jaar garantie. Super snelle service. Aardig en koffie staat ook klaar. Zeker aan te raden!!!!!!

R. Se
Back To Top
Whatsapp icon

Heeft u vragen over onze diensten?