Tussenbak

Tussenbak

Tussenbakken worden vaak gebruikt in terreinwagens en 4×4’s. Deze tussenbak kan in verschillende standen worden gezet om aan verschillende rijomstandigheden te voldoen. Enkele voorbeelden hiervan zijn: parttime, fulltime, laag en hoog. Elke stand heeft zijn eigen kenmerken en elk type auto kan anders zijn.
Twijfelt u dat u problemen heeft met de tussenbak van uw auto?
Mogelijke signalen om problemen net de tussenbak te herkennen zijn:

• Lawaai van uw tussenbak.
• De tussenbak wordt erg heet, dit wordt veroorzaakt door meer frictie.
• Vaak ontstaan problemen met de tussenbak door slechte tussenbakolie.

Of vervanging, revisie of reparatie de beste optie is voor een tussenbak, hangt af van het probleem en de leeftijd. Lagers en tandwielen kunnen worden gereviseerd. Als de tandwielen te versleten zijn, moeten ze worden vervangen. Als een visco koppeling moet worden vervangen, is dit vaak een kostbare aangelegenheid. Soms is het verstandiger om de hele tussenbak te vervangen.
Neem vrijblijvend contact met ons op voor deskundig advies.

Wat kunt u verwachten?

Tussenbak
01

Diagnose

Onze vakkundige experts stellen een diagnose op om precies het probleem en de defecte onderdelen te achterhalen. Hier kijken we samen met u of een reparatie, revisie of vervanging van uw tussenbak nodig is.

Tussenbak
02

Reparatie / Revisie

Bij reparatie halen wij de tussenbak (deels) uit elkaar en vervangen we de defecte onderdelen. Hierbij worden alle onderdelen gecontroleerd en indien nodig vervangen. Uiteindelijk wordt het weer in elkaar gezet en kunt u genieten van een zo goed als nieuw tussenbak.

Tussenbak
03

Eind diagnose

Voordat u de tussenbak weer op kunt halen zullen onze experts een eind diagnose opstellen. Hierbij wordt er weer gekeken of alles naar behoren werkt en dat u zorgeloos op weg kunt. Wanneer de tussenbak weer perfect functioneert zullen we contact met u opnemen.

Reviews

Onze tevrede klanten

Ze hebben zich goed ingelezen in mijn toch wel unieke auto. Het bedrag was uiteindelijk minder dan geoffreerd. Mijn indruk: eerlijke en nette mensen. Nette werkplaats ook. Het strookt echter niet met hoe ik helaas de auto terug kreeg: stuur onder het vet en de deur ook, tevens was er gerookt in de auto. Heel vreemd daar de rest dus zo netjes en goed was? Waarschijnlijk iemand die in de auto heeft gereden oid. Ik zou mijn andere auto's er toch weer brengen met de vraag hier op te letten.

R. Burggraaff

Vriendelijke werknemers staan gelijk voor je klaar. Eerlijke prijzen en goede kwaliteit helemaal blij mee. Ik kan dit bedrijf zeker aanraden! Bedankt voor jullie nette service.

N. van der Heijden
Back To Top
Whatsapp icon

Heeft u vragen over onze diensten?